Websites over duurzaamheid

Wilt u meer lezen over duurzaam wonen en leven? Wij verzamelden een paar handige websites voor u.

Duurzaambouwloket.nl

Hier kunt u een subsidiecheck doen. Zo ziet u direct voor welke subsidies u in aanmerking komt. Verder vindt u hier informatie over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing, energie opwekken en financieringsmogelijkheden.

Klimaat en duurzaamheid in Goes

Op deze pagina leest u meer over duurzaamheid in Goes. Ook vindt u hier ons klimaatprogramma.

Energiekzeeland.nl

Wilt u advies op maat voor het verduurzamen van uw woning? Bezoek dan deze website. Energiek Zeeland is een samenwerking tussen de provincie Zeeland, de Zeeuwse gemeenten en de realisatiepartners.

Verbeterjehuis.nl

Op Verbeterjehuis vindt u alles over het verduurzamen van uw huis. Zoals: 'waar begin ik?', 'wat kost het?' en 'wat levert het op?'. Daarnaast berekent de 'verbetercheck' de kosten én besparing van isolatie voor uw huis.

Milieucentraal.nl

Milieucentraal is een website vol praktische en duurzame tips, adviezen en informatie.

Klimaatadaptatie

Ontdek hier hoe u zich voorbereidt op hitte, droogte en meer neerslag. Denk aan het vergroenen van uw tuin, een groen dak nemen of regenwater opvangen.

Lening Duurzaam en Langer Thuis

De lening Duurzaam en Langer Thuis van de gemeente Goes is maximaal €50.000 en te besteden voor het verduurzamen en/of levensloopbestendig maken van uw bestaande woning. U leest hier meer over de lening en de voorwaarden.