Subsidie structureel

Algemeen

De structurele subsidie is voor activiteiten die regelmatig plaatsvinden. Of activiteiten die langer duren. U kunt de subsidie per jaar aanvragen voor 15 september voor het jaar daaropvolgend. Of voor meerdere jaren tegelijk (maximaal 4 jaar). De subsidie vraagt u online aan. Over een verkregen subsidie moet verantwoording afgelegd worden. Gebruik hiervoor het verantwoordingsformulier.

Spelregels subsidie

In de Algemene subsidieverordening staan de spelregels waaraan u moet voldoen om zo een subsidie te krijgen. Zo moet de subsidie van te voren worden aangevraagd. Dan kijkt de gemeente of de aanvraag voldoet aan de regels.

Algemene Subsidieverordening

Hieronder kunt u de algemene subsidieverordening van de gemeente Goes lezen.

Algemene subsidieverordening gemeente Goes

Subsidie verantwoorden

Krijgt u meer dan ‚ā¨ 5.000 subsidie? Dan moet u de subsidie na het einde van de activiteiten verantwoorden. In de beschikking van uw subsidie staat of dit ook voor u geldt. De beschikking is de brief van de gemeente waarin staat dat u subsidie krijgt. Hierin staat ook hoe u de subsidie verantwoordt.

Heeft u vragen?

Neem voor vragen over subsidie(s) contact op met de gemeentelijke subsidieco√∂rdinator Maurits van Belzen via 14-0113 of m.van.belzen@goes.nl.