Rolcontainer of verzamelcontainer?

Waar u uw afval laat, hangt af van hoe u woont. Heeft u een eigen tuin of voldoende bergruimte? Dan heeft u waarschijnlijk verschillende rolcontainers. Woont u in een appartement, flat of bovenwoning? Of woont u in de binnenstad? Dan gebruikt u de verzamelcontainers in uw wijk of buurt, met uw afvalpas.

Laagbouw

Onder laagbouw verstaan we huizen met één, twee of drie verdiepingen. Woont u in zo'n huis? Dan halen wij het restafval, gft-afval en papier en karton bij u op. Restafval gaat in de restafval container, gft-afval in de gft-container en papier en karton in de papiercontainer.

Restafval en gft-afval kunt u iedere twee weken meegeven met de vuilniswagen. Papier en karton halen we één keer per maand op. Plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons (pmd), textiel en glas gooit u gratis weg in de verzamelcontainers bij u in de wijk.

Hoogbouw

Woont u in een flat, appartement of bovenwoning? Of in de binnenstad van Goes? Dan blijft u uw afvalpas gebruiken voor de verzamelcontainer restafval bij u in de buurt. Het kan ook zijn, dat er een nieuwe bovengrondse container voor het restafval is geplaatst. In dat geval heeft u een persoonlijke afvalpas ontvangen voor deze verzamelcontainer.

Gft, papier en karton, textiel, glas en plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons (pmd) gooit u gratis weg. Dit kan in een verzamelcontainer in de buurt of bij één van de supermarkten.

Overzichtskaart inzamelpunten

Grof afval

Bouw- en sloopafval, elektrische apparaten, snoeiafval en ander grof afval levert u in bij de milieustraat. Kunt u dat niet zelf? Dan kunt u tegen betaling gebruik maken van de ophaaldienst. Kijk op: www.goes.nl/aanmelden-grof-huisvuil.

Kijk voor meer informatie over de milieustraat op https://www.zrd.nl U vindt hier onder meer de openingstijden.