Brandweerpost Goes-West

Op deze pagina vindt u alle informatie over de nieuwe brandweerpost die in Goes-West komt te staan.

Locatie

De nieuwe brandweerpost in Goes-West komt aan de 's-Heer Hendrikskinderendijk Noord te staan, tussen de bedrijven Gebroeders Weststrate BV Goes en Nian Hao Restaurant Goes. Hieronder ziet u een foto van de locatie.
 

Kavel nieuwe brandweerpost Goes-West
De kavel waar de brandweerpost komt te staan

Voorlopig ontwerp

Een impressie van de toekomstige brandweerkazerne
Het voorlopige ontwerp van de brandweerkazerne

Luchtfoto

Luchttekening van de kavel waarop de brandweerpost komt te staan
Luchtfoto met daarop getekend de plek waar de brandweerpost komt te staan

Informeren van omwonenden

Voor omwonenden van de locatie ’s-Heer Hendrikskinderendijk Noord vond woensdag 13 juli een tweede informatieavond over de nieuwbouw van de brandweerpost in het werkcafé plaats. Bezoekers kregen informatie over de vervolgprocedure van het concept bestemmingsplan. Architect Rothuizen liet beelden van het voorlopige ontwerp van de brandweerpost zien. En vrijwilligers van de brandweer waren aanwezig om eventuele vragen over hun werk te beantwoorden.

Wat heeft de raad tot nu toe besloten?

Voorbereidingskrediet

Voor de voorbereiding van de bouw van de nieuwe brandweerkazerne is een voorbereidingskrediet aangevraagd. De gemeenteraad ging hier op 22 juli 2021 mee akkoord. Luister via onderstaande link de raadsvergadering waarin dat gebeurde terug. U vindt daar ook de bijbehorende stukken die toen behandeld zijn. 

Raadsvergadering 22 juli 2021

Akkoord nieuwe brandweerpost

De gemeenteraad ging op 15 oktober 2020 akkoord met het plan voor een nieuwe brandweerpost aan de ’s-Heer Hendrikskinderendijk Noord. Luister via onderstaande link de raadsvergadering waarin de gemeenteraad akkoord ging terug. U vindt daar ook de bijbehorende stukken die toen behandeld zijn.

Raadsvergadering 15 oktober 2020