ZLM Tour op 9 juni door de gemeente Goes

De ZLM Tour vindt op donderdag 9 juni plaats. De tweede etappe hiervan start dan in Veere en finisht in Goes bij het Omnium.

Er zijn alleen afzettingen aan de Ringbaan-Oost. Om het parcours van deze lange etappe vrij te houden, rijden er politiemotoren voor het peloton. De voorbereidingen voor de finish beginnen al vroeg. We sluiten om 10:00 uur een deel van de Ringbaan-Oost af voor de opbouw van de finish. Het gaat om de rotonde bij de wijk Noordhoek tot de stoplichten bij de Albert Joachimikade. Verkeersregelaars staan op beide punten om het verkeer in goede banen te leiden. Omleidingen zijn er over Ringbaan-Oost richting de Oranjeweg en via de Louise de Colignylaan naar Ringbaan-West. De verwachting is dat de weg rond 22:00 uur weer vrij is.

Peloton

Het peloton rijdt rond 14:30 uur vanaf Katseveer/Zandkreekdam richting Goes. De renners fietsen dan eerst via Wilhelminadorp en het Goese Meer richting Kattendijke. Ze komen vervolgens door de Zak van Zuid-Beveland via Lewedorp, Wolphaartsdijk en Wilhelminadorp weer terug naar Goes. Daar finishen ze even na 16:00 uur op de Ringbaan-Oost.