Jeugdcultuurfonds

HOME  |  Jeugdcultuurfonds

Jeugdcultuurfonds

De gemeenten Borsele, Goes, Kapelle en Reimerswaal zijn aangesloten bij het Jeugdcultuurfonds. Het Jeugdcultuurfonds Zeeland is voor kinderen van 4 tot 18 jaar die deel willen nemen aan een culturele activiteit, zoals dansen, muziekles of scouting. Ook is het mogelijk dat instrumenten of andere noodzakelijke spullen vergoed worden. Voor meer informatie kunt u ook kijken op: http://www.jeugdcultuurfonds.nl

Ook als u nu geen gebruik maakt van het Declaratiefonds, kunnen uw kinderen mogelijk wel deelnemen aan het Jeugdcultuurfonds of het Jeugdsportfonds.

Hoe dien ik een aanvraag in?

Ouders/verzorgers en kinderen kunnen niet rechtstreeks een aanvraag indienen bij Jeugdcultuurfonds. Dit kan alleen gedaan worden door een intermediair.

Een intermediair is een tussenpersoon die professioneel betrokken is bij de opvoeding en verzorging van het kind of op de hoogte is van de financiĆ«le situatie van de ouders/verzorgers. Denk hierbij aan een leerkracht (basis- en middelbare school), jeugdhulpverlener, schuldhulpverlener, sportbuurtcoach, huisarts, maatschappelijk werker of de klantmanager van de afdeling WIZ van de GR de Bevelanden. Deze professionals kunnen online een aanvraag voor uw kind indienen.Om een aanvraag voor een kind in te dienen heeft een intermediair informatie nodig. Dit zijn contactgegevens, naam vereniging, attributen minimaal nodig zijn en een financiĆ«le motivatie.

Aanvraagformulier

Download het basisformulier en stuur dit op naar uw intermediair. De intermediair gebruikt dit om de aanvraag online in te dienen.

Wanneer u een uitkering via GR de Bevelanden ontvangt, dan kunt u de aanvraag ook indienen bij de afdeling WIZ van GR de Bevelanden.
Dit formulier kunt u opsturen naar: GR de Bevelanden, afdeling WIZ, Postbus 2144, 4460 MC Goes.

Wilt u meer informatie over het Jeugdcultuurfonds, kijk dan op de website https://www.jeugdcultuurfonds.nl/fonds/zeeland/

Gemeente Noord-Beveland

De gemeente Noord-Beveland neemt niet deel aan het jeugdcultuurfonds, zij hebben een Noord-Bevelandse regeling.
Meer informatie vindt u op de website van Noord-Beveland. Bij vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Noord-Beveland.

Top