Haal meer uit je geld

HOME  |  Haal meer uit je geld

Haal meer uit je geld

Geldplan GR de Bevelanden is een handig startpunt waar u tips kunt krijgen over geld. Tips om minder uit te geven bijvoorbeeld. Of tips om uw inkomsten te verhogen. Daarnaast krijgt u inzicht voor als u geld overheeft en hoe u goede keuzes maakt. Mooi meegenomen deze tips, niet laten liggen dus!

Voor iedereen

Op Geldplan GR de Bevelanden (externe link) kan iedereen goede tips krijgen. Dit startpunt is er voor alle inkomens en het biedt verschillende Geldplannen.

Persoonlijk Geldplan 'Kom uit de geldzorgen' (externe link)

Maakt u zich zorgen over uw financiële situatie? Dan kan het persoonlijk plan 'Kom uit de geldzorgen' op Geldplan GR de Bevelanden u helpen. Door met dit plan aan de slag te gaan, krijgt u een beter overzicht. U krijgt allerlei actiepunten aangereikt waarmee u weer uitzicht hebt op een toekomst zonder geldzorgen.

Hebt u extra hulp nodig? Medewerkers van de afdeling Werk, Inkomen en Zorg van GR de Bevelanden kunnen u helpen. Daarnaast zijn er ook vrijwilligers van maatschappelijke organisaties zoals SMWO, Vrijwilligershuis Borsele etc die u kunnen ondersteunen op het gebied van thuisadministratie.

Persoonlijk geldplan 'Beter rondkomen' (externe link)

Wilt u ook graag dat uw inkomsten en uitgaven beter in evenwicht zijn met elkaar? Dat er niet meer geld uitgaat dan er binnenkomt? Maak dan het persoonlijk plan 'Beter Rondkomen' op Geldplan GR de Bevelanden. Het helpt u om vaker geld over te houden aan het einde van de maand.

Persoonlijk geldplan 'Sparen, aflossen of beleggen' (externe link)

Als u juist geld overheeft, maakt u het persoonlijk plan 'Sparen, Aflossen of Beleggen' op Geldplan GR de Bevelanden. Hiermee ziet u wat voor u goede keuzes zijn als het om uw geld gaat. Na het beantwoorden van de vragen krijgt u een overzichtelijk verslag.

Persoonlijk geldplan 'Rondkomen met kinderen' (externe link)

Heeft u moeite uw kinderen te bieden wat ze nodig hebben? Wilt u weten welke regelingen er zijn? Dit geldplan helpt u op weg.

Persoonlijk geldplan Studie (klein)kinderen (externe link)

Wilt u geld opzij zetten voor de studie van uw (klein)kind? Bepaal zelf welk bedrag u opzij zet. Zie wat het u oplevert bij sparen en/of beleggen.

Persoonlijk geldplan Bijna 18 jaar (externe link)

Als je meerderjarig wordt, verandert er veel.Ook als het op geldzaken aankomt. Je moet nu zelf je ziektenkostenverzekering regelen, bijvoorbeeld.
Het geldplan ‘Bijna 18?‘ zet de financiële zaken die je moet regelen op een rijtje. Tip: vul het geldplan twee maanden voor je achttiende verjaardag in. Het kan soms even duren voordat iets geregeld is.

Persoonlijk geldplan Pensioen (externe link)

Wilt u geld opzij zetten voor uw pensioen? Bekijk de tips en bepaal de actiepunten om uw pensioen goed te regelen. 

Het Startpunt Geldzaken is een initiatief van Nibud, Vereniging Eigen Huis, Vereniging van Effectenbezitters (VEB) en de Financial Planning Standard Board, Nederland (FPSB). GR de Bevelanden is partner.

Top