Werkzaamheden Van der Spiegelstraat en de Voorstad

Het kruispunt ter hoogte van de Van der Spiegelstraat en de Voorstad wordt vernieuwd. We gaan het asfalt deels vervangen en zetten nieuwe verkeerslichten neer.

Waarom zijn deze werkzaamheden nodig?

De bovenste laag van het asfalt (de eerste 3 cm) is aan vernieuwing toe. Hiermee voorkomen we dat automobilisten bijvoorbeeld meer last krijgen van steenslag. Daarbij wordt de constructie (dus de diepere asfaltlagen) bij slecht/geen onderhoud ook aangetast. Het vervangen van deze constructie is niet alleen veel meer werk, maar kost ook meer geld. De verkeerslichten worden vervangen omdat ze verouderd zijn.

Wanneer starten de werkzaamheden?

We beginnen maandag 23 september en zijn uiterlijk vrijdag 4 oktober klaar. U ontvangt een paar dagen voor de start nog een brief van onze aannemer KWS. De planning is afhankelijk van (weers)omstandigheden.

Is de weg afgesloten?

De weg is gedeeltelijk afgesloten. Er zijn tussen overdag verkeersregelaars aanwezig om het verkeer goed te begeleiden. Houd rekening met eventueel extra reistijd. 

Ga ik iets merken van de werkzaamheden?

We doen er alles aan om verkeershinder en (geluids)overlast zoveel mogelijk te voorkomen. Overlast is helaas niet 100% te voorkomen, maar we doen ons best om het zoveel mogelijk te beperken.

Heeft u vragen?

Neem voor algemene vragen contact op met Niels van der Maas. Mail naar: n.vander.maas@goes.nl of bel 06 12 84 76 56. Vragen over de uitvoering? Neem contact op met Dennis Witte van aannemer KWS. Mail naar: dwitte@kws.nl of bel: 06 25 76 12 15.