Werkzaamheden Sportpark De Weitjes

Maandag 27 november 2023 starten we met werkzaamheden op sportpark De Weitjes in Kloetinge. De werkzaamheden duren tot eind januari 2024.

Wat gaan we doen?

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen en vergroten van het kunstgraskorfbalveld. Aannemingsbedrijf TopGrass uit Sint-Oedenrode voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Goes.

Het huidige kunstgrasveld heeft een oppervlak van 2180 vierkante meter. Het nieuwe kunstgrasveld krijgt een oppervlak van 2915 vierkante meter. Hierdoor is het straks mogelijk om twee officiële korfbalwedstrijden tegelijk te spelen. Ook heeft de korfbalvereniging straks meer ruimte om te trainen. Naast het veld wordt ook de oude veldverlichting vervangen voor nieuwe energiezuinigere led-verlichting.

De werkzaamheden worden uitgevoerd via de toegang vanaf het parkeerterrein. We gaan de overlast zoveel als mogelijk beperken. We vragen uw begrip hiervoor. 

Heeft u vragen?

Neem contact op met de heer M. van Ginkel (adviesbureau B.A.S.), toezichthouder namens de gemeente Goes. Telefoon: 06-13952654.