Werkzaamheden M.A. de Ruijterlaan

De M.A. de Ruijterlaan, tussen het Admiraalsplein en de Willem Barentszstraat, wordt vernieuwd. We gaan het asfalt vervangen.

Waarom zijn deze werkzaamheden nodig?

De bovenste laag van het asfalt (de eerste 3 cm) is aan vernieuwing toe. Hiermee voorkomen we dat automobilisten bijvoorbeeld meer last krijgen van steenslag. Daarbij wordt de constructie (dus de diepere asfaltlagen) bij slecht/geen onderhoud ook aangetast. Het vervangen van deze constructie is niet alleen veel meer werk, maar kost ook meer geld. De verkeerslichten worden vervangen omdat ze verouderd zijn. 

Wanneer starten de werkzaamheden?

We beginnen maandag 23 september en zijn uiterlijk zaterdag 28 september klaar. U ontvangt een paar dagen voor de start nog een brief van onze aannemer KWS. De planning is afhankelijk van (weers)omstandigheden.

Is de weg afgesloten?

Overdag tussen 6.00 uur en 20.00 uur is de weg gewoon open. In de avond/nacht tussen 20.00 uur en 06.00 uur is de weg dicht. We gaan gele omleidingsborden neerzetten om het verkeer goed om te leiden. 

Ga ik iets merken van de werkzaamheden?

We doen er alles aan om verkeershinder en (geluids)overlast zoveel mogelijk te voorkomen. Overlast is helaas niet 100% te voorkomen, maar we doen ons best om het zoveel mogelijk te beperken.

Heeft u vragen?

Neem voor algemene vragen contact op met Niels van der Maas. Mail naar: n.vander.maas@goes.nl of bel 06 12 84 76 56. Vragen over de uitvoering? Neem contact op met Dennis Witte van aannemer KWS. Mail naar: dwitte@kws.nl of bel: 06 25 76 12 15.