Werkzaamheden Deltaweg kruising Nieuwe Rijksweg-'s-Heer Hendrikskinderendijk

De Deltaweg is bij de kruising met de Nieuwe Rijksweg en de 's-Heer Hendrikskinderendijk van 2 november 21:00 uur tot en met 8 november 5:00 uur gedeeltelijk afgesloten.

Dit in verband met het vervangen van verkeerslantaarns, dat in opdracht van de Provincie Zeeland gebeurt. 

In- en uitrijden

Het verkeer heeft de mogelijkheid om bij het kruispunt via de A58/A256 Goes in te rijden. Ook is het mogelijk om vanaf  het Tiendenplein richting Zierikzee te rijden. Verkeersregelaars begeleiden het verkeer over één rijstrook. De stad via het Tiendenplein richting de A58 of ’s-Heer Hendrikskinderen uitrijden is niet mogelijk.

Omleiding

Het verkeer dat van Goes richting Middelburg of Bergen op Zoom wil, krijgt te maken met omleidingen. Borden geven deze aan. Er zijn drie mogelijkheden om de stad te verlaten:

  • Anthony Fokkerstraat > afslag Goes-De Poel > Verbartelweg richting 's-Heer Hendrikskinderen of de A256 in zuidelijke richting;
  • Ringbaan Oost > Oranjeweg > Buys Ballotstraat > 's-Gravenpolderseweg, afslag Goes-Zuid;
  • Westhavendijk > Wilhelminadorp > Langeweg > Kaaidijk > Wolphaartsdijk > N668 richting 's-Heer Arendskerke > Nieuwe Rijksweg richting 's-Heer Arendskerke > Postweg richting afslag Heinkenszand A58.

Vragen

Neem voor vragen contact op met Marcel Dam van de Heijmans Infra B.V. Deze organisatie voert de werkzaamheden namens de Provincie Zeeland uit. M. Dam is te bereiken door te bellen naar 06-50 179 786 of te mailen naar mdam3@heijmans.nl.