Welke Goese ondernemer verdient de Groene Pluim 2024?

Bedrijven die goed bezig zijn op het gebied van duurzaamheid en sociaal ondernemen, maken kans op de Groene Pluim. Ben of ken jij dé ondernemer in de gemeente Goes die deze pluim verdient? Aanmelden kan tot 15 april 2024 via www.degroenepluim.nl.

Bewust ondernemen

Goes wil in 2045 een energieneutrale gemeente zijn. Dit kan de gemeente niet alleen. De gemeente bereikt dit doel samen met de inwoners en ondernemers. In Goes zijn verschillende ondernemers al bewust duurzaam bezig. Zij kunnen andere ondernemers inspireren om hun onderneming te verduurzamen. De Groene Pluim is niet persé voor het grootste of best presterende bedrijf, maar voor de ondernemer die goed en bewust bezig is. 

Joost de Goffau, wethouder bij de gemeente Goes: “Gelukkig zijn al veel bedrijven in onze gemeente heel goed bezig op het vlak van duurzaamheid, circulariteit en sociaal beleid. Dat is niet altijd zichtbaar. Al eerder plaatsten we Roompot, Grafisch Bedrijf Goes, Cleanmaster Biolux en Dolmans landscaping Group in de spotlights door hen een Groene Pluim te geven. In juni willen we graag een vijfde koploper in het zonnetje zetten. Zo kunnen ze ook weer andere bedrijven inspireren.” 

Uitreiking op 28 juni 2024

Uit alle aanmeldingen kiest Stichting de Groene Pluim uiteindelijk een winnaar. Op 28 juni 2024 wordt de Groene Pluim uitgereikt.