Weet u zeker dat dit in de juiste kliko gaat?

Sommige inwoners hebben een sticker op de gft, oud papier of restafval container gekregen. Deze hebben we op uw kliko geplakt om te helpen met goed afval scheiden.

Heeft u ook een groene, grijze of blauwe sticker met QR-code op uw rolcontainer?

Op deze afbeelding zijn de drie stickers te zien die op de rolcontainer voor gft, restafval of oud papier zijn geplakt.

In de gemeente Goes helpen we inwoners met het goed scheiden van afval. We zamelen groente-, fruit- en tuinafval (gft), plastic verpakkingen, drankkartons en metalen verpakkingen (PMD), glas, oud papier en textiel apart in. Dit zijn waardevolle grondstoffen die we kunnen recyclen. 

Waarom zit er een sticker op mijn rolcontainer?

De stickers op de gft, restafval en oud papier rolcontainers zijn een extra steuntje in de rug bij het goed afval scheiden. Weet u zeker dat dit in deze kliko hoort? Twijfelt u of heeft u vragen over afval of afval scheiden? Dan kunt u door middel van het scannen van de QR-code naar de website van gemeente Goes. U kunt op de afvalpagina's en de afvalwebsite álles vinden over goed afval scheiden in de gemeente Goes!

De blauwe sticker is op de oud papier rolcontainers geplakt om u eraan te herinneren dat er alleen oud papier in deze kliko hoort. Twijfelt u of het bij het oud papier mag? Kijk dan op onze wel/niet lijst voor oud papier via deze link: Wel/niet lijst OPK | Afval Goes.

Op deze afbeelding staat het logo voor oud papier en een QR-code naar de website van gemeente Goes.

De groene sticker is op de gft rolcontainers geplakt om u eraan te herinneren dat er alleen gft in deze kliko hoort. Twijfelt u of het bij het gft mag? Kijk dan op onze wel/niet lijst voor gft via deze link:
Wel/niet lijst GFT | Afval Goes

Op deze afbeelding staat het logo voor gft en een QR-code naar de website van gemeente Goes.

De grijze sticker is op de rolcontainers voor restafval geplakt om u eraan te herinneren dat er alleen restafval in deze kliko hoort. Twijfelt u of het bij het restafval hoort of dat het toch bij het gft, PMD, glas, oud papier of textiel mag? Check het dan via de wel/niet lijsten via deze link:
Wat hoort waar? | Afval Goes

Op deze afbeelding staat het logo voor restafval en een QR-code naar de website van gemeente Goes.

Meer weten over afval scheiden en afval voorkomen? Kijk dan op de website over afval in gemeente Goes. 

Op het groene logo staat de tekst Afval scheiden dat doe je goed!