Vincent Mareels

Vincent Mareels

Partij

  • Nieuw Goes

Nevenfunctie(s)

  • Juridische medewerker North Sea Port

Persoonlijke quote

'Een enthousiast en jong raadslid die weet wat er gebeurt in onze Goese samenleving. Maakt graag een praatje met u en staat met beide benen op de grond. Altijd bereid om te denken in oplossingen om zo onze gemeente vooruit te brengen. Gericht op de toekomst'

Gemeente

Mijn naam is Vincent Mareels en ik ben geboren in onze mooie gemeente. Ik heb het eerste deel van mijn jeugd vlakbij 's-Heer Arendskerke doorgebracht. De plaats waar ik nu woon, is Goes-West. Als raadslid is het natuurlijk handig om dicht bij het Stadskantoor te wonen. De middelbare school waar ik naartoe ging, was het Goese Lyceum. Het gebouw hiervan aan de Vogelzangsweg is gesloopt. Ik studeerde af als meester in de rechten en momenteel ben ik juridisch medewerker bij North Sea Port. Daarvoor werkte ik zeven jaar bij tankstation De Baar, waarvan sommigen van u mij vast herkennen. 

Actief

Ik was een tijd geleden actief als wijkhoofd bij de dierenbescherming. Daarnaast fiets ik in mijn vrije tijd bij goed weer graag door onze gemeente. Verder bezoek ik soms de mooie horecagelegenheden van Goes.

Mening

In de gemeenteraad houd ik me bezig met de thema's Inwonersinspraak, Economie, Veiligheid en Verkeer. Als raadslid vind ik het belangrijk dat inwoners gehoord worden door de gemeente. Ze moeten goed en op tijd op de hoogte zijn van dingen die spelen. Voldoende ruimte om hun mening te laten horen, is iets wat ik belangrijk vind. Ik wil iedereen z'n stem horen, ook na de verkiezingen.

Veiligheid

Daarnaast is in mijn ogen het zorgen voor veiligheid één van de belangrijkste taken van een gemeente. Ik zet in op genoeg 'blauw op straat', bijvoorbeeld wijkagenten. Het uitgaan in Goes moet gezellig, maar vooral veilig zijn. Bij veiligheid passen geen verkeersmomenten die niet veilig zijn. Om voor verbeteringen in het verkeer te zorgen, ga ik de wijken en dorpen in. Ik spreek daar met bewoners over plaatsen die niet veilig zijn.