Verzamellocaties in de gemeente Goes

In de gemeente Goes zijn op verschillende plaatsen een verzamelcontainer bij u in de buurt of bij een supermarkt te vinden.

Laagbouw

Woont u in laagbouw (huizen met één, twee of drie verdiepingen), dan halen wij het restafval, gft-afval en papier en karton op. Restafval gaat in de restafval rolcontainer, gft-afval in de gft-container en papier en karton in de papiercontainer. Restafval en gft-afval kunt u iedere twee weken aanbieden, papier en karton één keer per maand. Textiel,  plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons (pmd) en glas gooit u gratis weg in de verzamelcontainers bij u in de wijk.

Hoogbouw

Woont u in een appartement of in de binnenstad van Goes? Dan kunt u uw gebruikerspas blijven gebruiken voor de restafvalcontainer bij u in de buurt. Het kan ook zijn dat er een nieuwe bovengrondse container voor het restafval is geplaatst. In dat geval heeft u een persoonlijke gebruikerspas ontvangen voor deze verzamelcontainer. Gft, papier en karton, textiel, glas en plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons (pmd) gooit u gratis in een verzamelcontainer in de buurt of bij één van de supermarkten.