Verenigingen voor ondernemers

In Goes vindt u verschillende verenigingen voor ondernemers: OCG, OOG en Welkom Wolphaartsdijk. De branchevereniging KHN heeft een afdeling in Goes. Op de bedrijventerreinen is Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Goes actief.

Ondernemers Contact Goes

Het OCG behartigt de belangen van ondernemingen in Goes en omgeving. Het Ondernemers Contact Goes (OCG) is in 1988 opgericht met als doel de belangenbehartiging van de leden. Bij het OCG ligt de nadruk op het bevorderen van onderlinge contacten voor de Goese 'business-to-business' ondernemers.

Het lidmaatschap staat open voor ondernemingen in de gemeente Goes en omgeving. Er is maandelijks een netwerkbijeenkomst of andere activiteit om de contacten tussen de leden onderling en het bestuur te bevorderen.  Het OCG geeft u toegang tot een breed netwerk en vormt een klankbord in het 'business-to-business' segment van de gemeente Goes.

Postbus 8
4460 AA Goes
E-mailadres: bestuur@ocggoes.nl
Website: www.ocggoes.nl

Ondernemers Organisatie Goes

OOG voor Goes is de Ondernemers Organisatie Goes en komt op voor de belangen van ondernemers in de binnenstad van Goes. 

Secretariaat OOG
Postbus 120
4460 AC Goes
E-mailadres: info@oogvoorgoes.nl
Website: www.oogvoorgoes.nl

Welkom Wolphaartsdijk

Welkom Wolphaartsdijk is de vereniging voor alle ondernemers in Wolphaartsdijk. 

E-mailadres: info@welkomwolphaartsdijk.nl
Website: www.welkomwolphaartsdijk.nl 
 

KHN Goes en Zuid Beveland

KHN Goes en Zuid Beveland is een lokale afdeling van Koninklijke Horeca Nederland in Zeeland. KHN behartigt de belangen van de horecaondernemers. 

Website: www.khn.nl/regio/zeeland/afdeling-goes-en-zuid-beveland
contactpersoon: Peter Arkenbout, regiomanager Zeeland
E-mailadres: p.arkenbout@khn.nl

Beveiliging Bedrijventerreinen

De Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Goes biedt ondernemers een platform voor professionele én betaalbare beveiliging. Deze is sinds 1997 de gesprekspartner voor gemeente, politie en brandweer. Doel van de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen is het toenemend aantal inbraken bij bedrijven, vernielingen en andere overlast op de bedrijventerreinen te verminderen en zoveel mogelijk te voorkomen.

De stichting heeft momenteel een contract met Elie Beveiliging. In dit contract staan afspraken over een actief preventiebeleid, de surveillancedienstverlening en alarmopvolging bij de aangesloten deelnemers. De deelnemers sluiten een deelcontract af met Elie Beveiliging. Dit met de mogelijkheid om extra diensten in te kopen, zoals key-holding, brand- en sluitronde. Meer informatie is te vinden op de website https://www.sbbgoes.nl.

Overige links