Thema-uren warmtepompen en zonneboilers in Bespaarhuis Goes

Gemeente Goes organiseert twee thema-uren voor inwoners in het Bespaarhuis. Op 19 april over warmtepompen en op 26 april over zonneboilers.

Het aanbod voor het verduurzamen van woningen wordt steeds groter en het aantal manieren om water en woning te verwarmen ook. Een hybride warmtepomp of een volledig elektrische warmtepomp maakt aardgasvrij leven mogelijk. Een zonneboiler zorgt voor warm water met energie van de zon. Een interessante overstap, maar hoe werkt het precies?

Van 19:00 tot 20:00 uur is er in het Bespaarhuis een presentatie met nuttige informatie. De presentatie over warmtepompen geeft leverancier Vaillant. Techniq-energy vertelt over zonneboilers. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen. Voorafgaand of na afloop kan het Bespaarhuis bezocht worden.

Aanmelden is gratis en kan door een mail te sturen met naam en contactgegevens naar: bespaarhuis@goes.nl. Vermeld ook het aantal personen want het aantal plaatsen in het Bespaarhuis is beperkt.

Bespaarhuis

Het Bespaarhuis is een idee van de gemeente Goes en helpt met informatie en advies over verduurzamen van woningen. Elke dinsdag geopend tussen 15:00 en 21:00 uur. 

Meer informatie over het Bespaarhuis