Thema-avond voor Goese ondernemers

In Zeeland wordt volop gewerkt aan de verduurzaming, innovatie en het bevorderen van een gezonde economie. Maar wat betekent dit voor jou als ondernemer en hoe kan de gemeente Goes samen met de provincie Zeeland je hierbij ondersteunen?

Op dinsdagavond 21 mei organiseren wij, in samenwerking met de provincie Zeeland, een thema-avond voor alle ondernemers in Goes. De avond zal plaatsvinden in het werkcafé op de eerste verdieping van het Stadskantoor, gelegen aan de M.A. de Ruijterlaan 2 in Goes.

Programma

De bijeenkomst bestaat uit een plenair gedeelte, gevolgd door een netwerkborrel waar je de gelegenheid krijgt om met andere ondernemers kennis en ervaring uit te wisselen. Tijdens het plenaire gedeelte zal gedeputeerde Jo-Annes de Bat met de aanwezigen in gesprek gaan over de uitdagingen die op ons én op jou als ondernemer afkomen. Ook bespreken we hoe de provincie en gemeente jou hierbij kunnen ondersteunen. Daarnaast zullen Impuls Zeeland en Dockwize uitleg geven over diverse vouchers, programma’s en subsidieregelingen waar je als ondernemer gebruik van kunt maken.

Meld je aan

Aanmelden kan tot 7 mei door een e-mail te sturen naar kabinetszaken@goes.nl onder vermelding van 'Aanmelding Ondernemersavond 21 mei'. Vermeld in de e-mail met hoeveel personen je aanwezig zult zijn en namens welke onderneming en branche.