Subsidie productinnovatie cultuur COVID-19

Op 18 januari 2022 is de incidentele subsidie productinnovatie vastgesteld. Met deze regeling wil het college de cultuursector ruimte bieden om nieuwe vormen te ontwikkelen.

Culturele organisaties uit de gemeente Goes kunnen nieuwe concepten uitproberen en productinnovatie verkennen met als resultaat behoud en ontwikkeling van de culturele sector in Goes.  

De subsidieregeling stelt aanvragers in staat om subsidie aan te vragen voor productinnovatie, dat wil zeggen: producten of activiteiten die vernieuwend zijn ten opzichte van producten en activiteiten uit het verleden.

Voorwaarden om in aanmerking te komen voor de regeling zijn onder andere dat er sprake is van cofinanciering en dat de activiteit voor 31 augustus 2023 wordt uitgevoerd. De gemeente ziet daarnaast graag dat (lokale) zzp-cultuurprofessionals betrokken worden bij de uitvoering van het plan.

Aanvragen dienen voor 1 mei 2022 te worden ingediend. Voor de aanvraagprocedure geldt een aanvraagformulier dat bij de gemeente opgevraagd kan worden. Zie hiervoor de contactgegevens hieronder.

Volledige regeling

Lees hier meer over de volledige regeling

Contactpersoon en formulier aanvragen

Voor meer informatie of voor het ontvangen van een aanvraagformulier kunt u contact opnemen met Tjitske Houkes, beleidsspecialist cultuur via 06-28522161 of per e-mail via t.houkes@goes.nl