Spoorvernieuwing tussen Vlissingen en Roosendaal

Het is op zaterdag 28 en zondag 29 augustus niet mogelijk om vanuit Goes met de trein te reizen. Dit in verband met spoorvernieuwing die dan tussen Vlissingen en Roosendaal plaatsvindt.

De werkzaamheden hebben ook gevolgen voor de dienstregeling. Waar geen treinverkeer mogelijk is, zet de NS bussen in. Hieronder vindt u de bijbehorende planning:

28 en 29 augustus

Geen treinverkeer mogelijk tussen Bergen op Zoom en Vlissingen. Tussen Roosendaal en Bergen op Zoom is sprake van een aangepaste dienstregeling. Er rijden snelbussen tussen de stations Bergen op Zoom, Goes, Middelburg, Vlissingen Souburg en Vlissingen. En stopbussen tussen Bergen op Zoom, Rilland-Bath, Krabbendijke, Kruiningen-Yerseke, Goes, Middelburg, Vlissingen Souburg en Vlissingen. Ook pendelen er tussen Arnemuiden en Middelburg en tussen Kapelle-Biezelinge en Goes NS-taxibusjes.

30 augustus tot en met 3 september

Geen treinverkeer mogelijk tussen Vlissingen en Goes. Tussen dat laatste station en Roosendaal geldt een aparte dienstregeling. Er rijden bussen tussen Goes, Middelburg, Vlissingen Souburg en Vlissingen. En taxibusjes tussen Arnemuiden en Middelburg. 

Informatie

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van ProRail. Wilt u reizen met de trein? Check dan de actuele reisinformatie op www.ns.nl