Sinterklaasactiviteiten in gemeente Goes

Ook dit jaar vieren we weer Sinterklaas in gemeente Goes. De Sint komt zaterdag 19 november samen met zijn pieten om 13:00 uur per boot aan in de stadshaven van Goes.

Daarna maken zij een rondrit door de binnenstad, waarna burgemeester Margo Mulder hen op het Oude Stadhuis op de Grote Markt ontvangt.

Overzicht

Niet alleen in Goes is er een intocht. Hieronder vindt u een overzicht van de sinterklaasactiviteiten die de komende tijd in onze gemeente plaatsvinden:

19 november

Sinterklaasintocht in de haven van Wolphaartsdijk om 13:00 uur. Aansluitend is er om 14:00 uur een sinterklaasfeest in Herberg De Griffioen.

25 november

Rondrit van Sinterklaas door Goes-Zuid. De sint en pieten maken van 18:30 tot 19:30 uur een ronde door Goes-Zuid, Ouverture en Overzuid. De start is bij Buurthuis De Pit. 

26 november

De sinterklaasoptocht van 's-Heer Arendskerke begint om 15:00 uur voor het Heer Arendhuis en duurt tot 16:00 uur. Daarna is daar tot 17:00 uur een gezellig samenzijn met Sinterklaas. Bij slecht weer vervalt de optocht en is er alleen van 15:00 tot 16:00 uur een bijeenkomst in het Heer Arendshuis.

1 december

Wie wil, heeft op donderdagavond 1 december de mogelijkheid om met de lichtjestocht mee te lopen en Sinterklaas naar bed te brengen. De start is om 19:00 uur op de Grote Markt.

3 december

Sinterklaas rijdt met zijn pieten een ronde door Goes-West en maakt een korte stop bij de ruilwinkel. De start is om 13:00 uur bij buurthuis De Westkant.