Regeling Reductie Energieverbruik voor woningbezitters

De Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) is een subsidie voor eigenaren van een woning. Met deze subsidie zet u de volgende stap in het duurzaam maken van uw eigen woning. Het doel is om samen de CO2-uitstoot in Zeeland te verminderen met 10.000 ton, vóór 31 december 2021. Vraag de subsidie snel aan!

Acht trajecten 

Voor Zeeland zijn bijna 40.000 vouchers (tegoedbonnen) beschikbaar van ongeveer 90 euro per stuk. De regeling loopt tot 31 december 2021. Of zolang de voorraad nog niet op is!

Bij de RRE kunt u kiezen uit acht mogelijkheden (trajecten), waarmee u uw huis duurzamer kunt maken:

  • Er zijn twee trajecten voor eigenaren van een monumentenpand: het monumentenpaspoort en de DuMo-coach.
  • Er is een speciaal traject voor eigenaren van appartementen, die met hun VvE willen werken aan duurzaam wonen.
  • Er zijn algemene trajecten, bedoeld om meer inzicht of overzicht  te krijgen. Bijvoorbeeld een warmtescan, energieverbruiksmanager of onafhankelijk energieadvies.
  • Tot slot zijn er twee trajecten waarmee u direct energie bespaart: een bespaarbox met energiebesparende maatregelen of CV-optimalisatie.

Snel en makkelijk aan te vragen

Per adres kunt u één voucher aanvragen. Ga daarvoor naar de website van het Duurzaam Bouwloket: De RRE helpt je de volgende stap te zetten bij het verduurzamen van je eigen woning | Duurzaam Bouwloket 

Op deze website vindt u ook meer informatie over de vouchers. Bij het klantcontactcentrum kunt u de brochure 'RRE folder' opvragen. Bel daarvoor naar 14 0113. Of vul het formulier in via de knop hieronder.

Lees ook het interview met wethouder Joost de Goffau over deze regeling:

“Je krijgt het als woningeigenaar, maak er gebruik van!” | Zeeuws Energieakkoord

RRE folder opvragen

Start aanvraag