Pilot Stadswinkel gestart

Om onze dienstverlening te verbeteren en zichtbaarheid/bereikbaarheid als gemeente te vergroten, is op dinsdag 22 maart de pilot ‘Stadswinkel’ gestart.

Deze loopt tenminste zes maanden. Tijdens deze proef onderzoeken we samen met de Goese inwoners, bedrijven en instanties welke behoeftes er zijn. En hoe we die kunnen verwerken in de definitieve invulling van de stadswinkel.

Binnenstad

De pilot 'Stadswinkel' vindt plaats in de Tourist Shop aan de Singelstraat. Deze is iedere dinsdag en donderdag tussen 11:00 en 17:00 uur open. Wie er tijdens de proef op de werkplek in de Tourist Shop plaatsneemt, stemmen we af op de vragen en behoeften van bezoekers.

Definitieve invulling

We evalueren iedere maand de vragen en ideeën die binnenkomen. En nemen deze mee in ons voorstel voor de definitieve invulling (en locatie) van de stadswinkel. Zo richten we die uiteindelijk samen met onze inwoners, ondernemers en instanties in.

Wensen

Sommige vragen en onderwerpen kunnen we waarschijnlijk direct oppakken. Aan deze behoeftes geven we dus tijdens de pilot al invulling. Ook onderzoeken we welke wensen er zijn vanuit aan de gemeente verwante dienstverlening. Bijvoorbeeld een loket voor de wijkagent of een vergaderruimte voor ondernemersverenigingen.