Nieuwsberichten

Nieuwsoverzicht

 • Goese raadsfracties starten gezamenlijk proces na vertrek partij uit coalitie

  Na het vertrek van Nieuw Goes en wethouder Vermeulen vorige week, hebben de 7 Goese fractievoorzitters afgesproken gezamenlijk een proces te starten om tot een nieuwe coalitie en collegesamenstelling te komen. In het belang van Goes wordt ingezet op een constructief en voortvarend proces, onder leiding van een ervaren extern voorzitter.

 • Goes LET’S GO brengt de Zeeuwse stad tot leven

  Vanuit het project ‘Creative City Boost’ van de Provincie Zeeland bedachten ondernemers en makers uit Goes nieuwe ideeën om het centrum van Goes extra te laten bruisen. Onder de campagnenaam ‘Goes: LET’S GO’ organiseren zij tot en met eind oktober 2023 diverse activiteiten in de binnenstad van Goes.

 • Medische regeling afvalstoffenheffing

  Inwoners in de gemeente Goes met een chronische ziekte of beperking hebben vaak veel medisch afval. Vanaf 1 oktober kunnen zij daarom de regeling ‘Reductie afvalstoffenheffing ingevolge medisch afval Gemeente Goes’ aanvragen. De regeling houdt in dat het variabele bedrag voor restafval vervalt. In plaats daarvan betaalt u één vast bedrag per jaar.

 • Kandidaten gezocht voor Culturele Prijs

  De Culturele Raad Goes zoekt kandidaten voor de Culturele Prijs. Goesenaren of Goese organisaties die een bijzondere culturele prestatie leverden, maken kans op deze prijs. Iedereen mag een persoon of organisatie aandragen.

 • Gratis babystartpakket in Goes

  Elk kind heeft recht op een goede start, ook kinderen in de gemeente Goes. Daarom gaat de gemeente Goes een samenwerking aan met Stichting Babyspullen.