Melding openbare ruimte (Fixi)

Algemeen

Ziet u iets buiten dat niet in orde is? Zoals afval op straat, losliggende tegels, teveel onkruid of een volle prullenbak? Meld het dan bij de gemeente.

*U kunt uw melding openbare ruimte ook doorgeven via de app van Fixi. U downloadt deze gratis op uw smartphone in Google Play (Android) en de App Store (Apple). Zoek op 'Fixi'.

Hoe werkt het?

Ziet u iets buiten dat niet in orde is? Zoals afval op straat, losliggende tegels, teveel onkruid of een volle prullenbak? Meld het dan bij de gemeente via https://www.fixi.nl.
Wanneer u een melding via Fixi doet komt deze binnen bij de medewerkers van de afdeling Openbare Ruimte.
 

Wat doen wij met uw melding? 


Beoordelen

Voordat we de melding behandelen, beoordelen wij de melding. Misschien is de melding al bekend of hij hoort niet thuis bij de gemeente. 


Behandelen

We gaan met uw melding aan de slag. Wij doen er soms iets langer over omdat we onderdelen moeten bestellen of het werk moeten inplannen.  
 

Afhandelen

Is de melding afgehandeld? Bedankt, wij hebben nu samen voor een veilige en prettige omgeving voor alle inwoners van gemeente Goes gezorgd. 
 

Calamiteitennummer

Is er sprake van een levensbedreigende situatie? Bel dan direct 112. Wel politie maar geen spoed? Bel dan 0900-8844.

De gemeente is buiten kantooruren alleen bereikbaar bij onverwachte dringende situaties in de openbare ruimte. Het gaat om ernstige storingen die grote overlast veroorzaken of die voor gevaarlijke situaties zorgen. Het calamiteitennummer van de gemeente is  06-532 981 41. U kunt niet naar dit nummer sms'en of een WhatsAppje sturen. Tijdens kantooruren belt u naar het algemene nummer van de gemeente 14-0113.