Maurits Born

Maurits Born

Partij

  • SGP-ChristenUnie

Nevenfunctie(s)

  • Relatiemanager ABN Amro Bank N.V. in Goes

Goese Polder

Mijn naam is Maurits Born. Ik ben getrouwd met Anneleen en ik heb vier kinderen. Daarvan studeren er twee. We wonen sinds 2000 met veel plezier in de Goese Polder.

Combinatie

De basis van ons gezin is het christelijke geloof. We zijn actief lid van de Ontmoetingskerk (Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt). De keuze voor SGP-ChristenUnie als politieke partij was daarom ook niet zo moeilijk. Daarnaast werk ik als zakelijk adviseur bij ABN AMRO. Ik ben dan ook heel blij dat de combinatie van geloof, politiek en werk mij goed past. Soms vullen deze dingen elkaar ook aan. Verder houden mijn gezin en ik van stedentripjes en ik ook ski ik ieder jaar graag met vrienden. Met hen drink ik af en toe op de vrijdagavonden een drankje in de stad.

Uitgeven

In de gemeenteraad houd ik me bezig met Financiën, Economische ontwikkelingen en Openbare Orde & veiligheid. Ik vind het belangrijk dat we niet meer uitgeven dan we hebben. De belastingen moeten pas omhoog als er bezuinigd is. Om de economie te laten groeien, hebben we hulp vanuit de Provincie en Den Haag nodig.