Laura Waverijn

Laura Waverijn

VVD

 Adres

 Berliozlaan 12
 4462 JV Goes

 Nevenfunctie 
  • Controller - Broadcast Technology Holding BV (Broadcast Partners) 

'Ik ben een doener met een hart'

Broadcast Partners

Mijn naam is Laura Waverijn en ik ben geboren in 1986. Samen met mijn vrolijke peuter woon ik in de Goese buurt Overzuid. Ik rijd iedere dag naar Terneuzen. Daar werk ik bij Broadcast Partners, een bedrijf in radio omroeptechnieken. De organisatie doet het goed in Nederland en België. Bij Broadcast Partners ben ik verantwoordelijk voor de financiën. En ook ben ik teamleider op de afdeling Administratie. Het is een erg leuke en uitdagende baan.

Binnenstad

Bij de Goese VVD ben ik sinds eind 2017 betrokken. Na de gemeenteraadsverkiezingen ben ik in 2018 als raadslid in de gemeenteraad gekomen. Ik denk over veel dingen na en ben een doorpakker. In mijn vrije tijd ben ik het liefst te vinden in de binnenstad van Goes. Bijvoorbeeld voor een danslesje bij een balletstudio of één van de gezellige restaurants. Ik breng ook graag een bezoekje aan het theater of één van mijn favoriete winkels.

Sociaal domein

In de gemeenteraad houd ik me bezig met de thema's Sociaal domein, Onderwijs en Financiën. Het in de gaten houden van onze financiën is ook een punt van aandacht. Het veranderen van de manier van werken en omgaan met elkaar bij de medewerkers van de gemeente vind ik belangrijk. Hiermee verkleinen we het gat tussen inwoners en mensen die bij de gemeente werken. Denken in mogelijkheden en inlevingsvermogen zijn erg belangrijk. Als inwoners zelf met ideeën komen, dan juichen we dat toe.