Johnny Lukasse

Johnny Lukasse

SGP/ChristenUnie

 Adres

 Patijnweg 32
 4461 LR Goes

 Nevenfuncties 
  • ​Opleidingsmanager Welzijn, Hoornbeeck College
  • Lid Raad van Toezicht Cedrah
  • Adviseur bij het CTVE (Ministerie van OCW), sector Zorg & Welzijn 
  • Steunfractielid SGP Provinciale Staten van Zeeland  

'Ik ben enthousiast en om politieke doelen te bereiken. In een goede sfeer samenwerken aan nieuwe ontwikkelingen in Goes is voor mij belangrijk. Ik leg makkelijk contacten en blijf positief denken, ook als het soms anders gaat dan verwacht.'

Hoornbeeck College

Mijn naam is Johnny Lukasse. Ik ben geboren en opgegroeid in Goes (als één van de weinige in de Goese gemeenteraad). Ik ben 44 jaar en getrouwd met Ellen. We hebben vijf kinderen en gaan naar de Gereformeerde Gemeente in Goes. Ik werk sinds augustus 2017 bij het Hoornbeeck College als opleidingsmanager van de sector Welzijn. Daarnaast ben ik ook projectleider van het Wijkleerbedrijf Goes-Oost, een prachtige plek midden in de wijk. Verder ben ik als toezichthouder betrokken bij Cedrah. Wanneer ik vrije tijd heb, geniet ik van onze mooie provincie en de watersport.

Aandacht

In de gemeenteraad houd ik me met meerdere dingen bezig. Bij het thema Bestuur en Financiën gaat het op dit moment vooral om Burgerparticipatie. Bij Ruimte en Economie besteed ik aandacht aan de ontwikkeling van het Marconigebied en bedrijvenpark Deltaweg. Binnen dat thema houd ik me ook bezig met Bouwen, Wonen, Recreatie en Toerisme. Op het gebied van Milieu is er veel aandacht voor de regionale energietransitie (RES) en wat dit betekent voor de gemeente Goes. Daarnaast houd ik me ook bezig met afvalinzameling, riolering en duurzaamheidsontwikkelingen.

Waarde

Het is belangrijk dat er voldoende woonruimte is voor jong en oud. Net als rust op zondag voor iedereen. Verder moet de overheid 'zichtbaar' zijn en moet er in de maatschappij ruimte zijn voor burgerparticipatie.