Jankees Tramper

Man met grijs haar en lichtblauw overhemd

Partij

  • Nieuw Goes

Nevenfunctie(s)

  • Werkvoorbereider/supervisor in de petrochemie/scheepvaart

Persoonlijke quote

'Ik wil me honderd procent inzetten voor de zwakkeren en ouderen in de samenleving'

Kloetinge

Mijn naam is Jankees Tramper. Ik woon in Kloetinge, ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen en één kleindochter. Mijn vrouw werkt in het onderwijs en ik ben zelf werkzaam als Werkvoorbereider / Supervisor in de petrochemie / scheepvaart. Ik ben geboren in Krabbendijke in een gezin met vijf kinderen. We hadden het vroeger niet zo breed. Ik kreeg veel kleren van mijn oudste broer en de wc stond toen nog buiten, een douche hadden we niet!

Zorg

Ik heb voor Nieuw Goes gekozen, omdat de partij het belangrijk vindt om naar de burger te luisteren. We zetten in op meer handen in de zorg. En we hebben aandacht voor ouderen en jongeren die het moeilijk. We willen hen zo snel mogelijk helpen met de juiste zorg en bijstand.

Zwakkeren

Ik wil me honderd procent inzetten voor de zwakkeren en ouderen in de samenleving. We moeten ervoor zorgen dat ouderen zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, dus moeten er meer aanleun- en seniorenwoningen komen.

Starters

Ook ga ik langs bij de mensen thuis op werkbezoek en luister naar de problemen die de mensen hebben. Er moeten meer sociale huurwoningen en betaalbare woningen voor starters komen, dus er zal flink gebouwd moeten worden!

Inzetten

Ik wil me de komende vier jaar inzetten voor:

  • Armoedebeleid
  • Jeugdzorg
  • Onderwijs
  • Zorg & welzijn