Izaäk Melse

Izaäk Melse

CDA

 Adres

 Duke Ellingtonlaan 26
 4462 LK Goes

 Nevenfuncties
  • Rayonmanager, nu met pensioen
  • Lid financiële Bouwcommissie Bethelkerk in Goes  
  • Bestuurslid Buurtbusvereniging Zuid-Beveland
  • Parttime buschauffeur Buurtbus

'Het CDA is sinds zijn bestaan een 'evergreen' in de gemeenteraad en het college van Goes'

Ouverture

Mijn naam is Izaäk Melse. Ik draag sinds 2010 mijn steentje bij aan het CDA in Goes. Dat deed ik eerst als steunfractielid en sinds 2014 als raadslid. Na we twee jaar in De Bilt woonde, streken mijn vrouw Leny en ik in 1974 neer in Goes. We zijn allebei geboren Zeeuwen en vanaf het begin al blij met de stad waar we wonen. We woonden eerst in de binnenstad, later in de Goese Polder en nu in Ouverture. Onze kinderen hebben hier ook een mooie jeugd gehad. Ze zijn al een hele tijd het huis uit. We hebben dankzij hen zeven prachtige kleinkinderen.

Winkelgebied

Goes als 'place to be' staat bekend als economisch centrum nummer één in Zeeland. Het is een winkel- en ondernemersstad. Goes biedt aan 28.000 mensen werk. De stad staat bekend om zijn mooie winkelgebied waar veel toeristen op afkomen. Vanuit de banen die ik vroeger had, voel ik me hier zeer betrokken bij.

Rentmeesterschap

Ik wil bijdragen aan een mooie toekomst van het winkelgebied. Het sluit aan bij de christelijke opdracht 'Zorgen voor de omgeving' waar het CDA voor staat.