Informatieavond over duurzame monumenten

Ben je eigenaar van een monument of ander bijzonder huis? Dan kan het een extra uitdaging zijn om je huis duurzaam en energiezuinig te maken. Je wil namelijk ook de historische waarde of andere waardevolle details van je huis behouden. Die maken jouw huis of pand juist zo leuk en bijzonder! Hoe je dat aanpakt, zie je in het Bespaarhuis.

Een duurzaam en energiezuinig huis is belangrijk voor het klimaat én vanwege de steeds oplopende energiekosten. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Heb je misschien vergunningen nodig voor het verduurzamen van jouw huis? En hoe zit het met de financiering van al die maatregelen? Zijn er subsidies mogelijk?

Informatieavond op 6 september

Op dinsdag 6 september organiseren de gemeente Goes en de gemeente Borsele een informatieavond over het duurzaam maken van monumenten en andere bijzondere huizen. Dat kan dus een pand uit de zestiende eeuw zijn, maar ook een jaren-70 bungalow, een jaren-50 huis of een huis uit de jaren negentig. Dat maakt niet uit. Je krijgt allerlei waardevolle tips van deskundigen, onder wie Wim Jakobsen van Erfgoed Zeeland en Remco Vos van het Restauratiefonds. Meld je snel aan en doe er je voordeel mee!

Meld je aan!

Deze avond wordt gehouden in het Bespaarhuis aan de Lijnbaan 14 in Goes, van 19.00 tot 21.00 uur. Hier kun je gelijk zien wat er allemaal mogelijk is voor jouw huis en hoe dat er uitziet. De toegang is gratis. Aanmelden kan via bespaarhuis@goes.nl  We zien je graag!

 

Kloetinge straat
Kloetinge