HOME  |  In de gemeente  |  Werk in Uitvoering  |  Werkzaamheden Verzetsheldenbuurt

Werkzaamheden Verzetsheldenbuurt

Vanaf eind september 2020 worden in vier straten in het Noordelijk deel van de Verzetsheldenbuurt de woningen gesloopt en nieuw gebouwd.

Beveland Wonen gaat in de P.C. Quantstraat, de Marijkestraat, Jacob Klaaijsenstraat en de J.D. van Mellestraat in totaal 138 verouderde woningen slopen. Daar komen nieuwe woningen voor in de plaats. Er wordt in september gestart met de sloop van de woningen in de P.C. Quantstraat.

Alle vier de straten worden door de gemeente opnieuw ingericht. Ook gaan DNWG en KPN de kabels en leidingen vervangen. In de Marijkestraat en Van Mellestraat vervangt de gemeente Goes de riolering. De herinrichtingswerkzaamheden vangen aan nadat de woningen per straat zijn gesloopt en nieuw gebouwd.

Route voor bouwverkeer

Tijdens het slopen en bouwen van de woningen en de herinrichting van de straten rijdt er bouwverkeer door de buurt. Het gaat vooral om vrachtwagens die op gezette tijden aan- en afvoer verzorgen. Voor de veiligheid van bewoners, voetgangers, fietsers en ander verkeer heeft de gemeente een route voor het bouwverkeer aangewezen. Hieronder in de bijlages vindt u de kaarten van deze route. Hoewel we overlast niet kunnen voorkomen, is de vaste bouwroute bedoeld om deze zoveel mogelijk te beperken en de verkeersveiligheid te vergroten.

Contact

Voor vragen over de bouwroute kunt u contact opnemen met Jan-Pieter Dek, afdeling Vergunningen & Handhaving, gemeente Goes, j.dek@goes.nl of 0113-249852.

Voor vragen over de herinrichtingswerkzaamheden door de gemeente kunt u contact opnemen met Kees van Belzen, afdeling Openbare Ruimte, c.van.belzen@goes.nl of 0113- 249 704.

Of met Wiebe Wijga, afdeling Openbare ruimte, w.wijga@goes.nl, 0113- 249 757.