HOME  |  In de gemeente  |  Werk in Uitvoering  |  Werkzaamheden verkeersremmers Lindenstraat

Werkzaamheden verkeersremmers Lindenstraat

Dit item is verlopen op 18-01-2021.

In de eerste week van januari zijn er werkzaamheden aan de twee verkeersremmers in de Lindenstraat. De rijbaan zal hierdoor een week afgesloten zijn voor autoverkeer.

De twee verkeersremmers in de Lindenstraat worden aangepast ter voorkoming van wateroverlast op de rijbaan ten tijde van extreme neerslag. Door het verlagen van de fietsstroken kan het water zich verspreiden over de rijbaan waardoor er geen overtollig water blijft staan.

De werkzaamheden bestaan uit het volledig opbreken van de verkeersremmers en deze volledig verlagen. Om de verkeersremmende functie te behouden wordt er ter plaatse van de rijbaan een verhoging aangelegd.

Rijbaan afgesloten

De rijbaan wordt volledig afgesloten voor autoverkeer, voetgangers en fietsers worden verzocht over het trottoir het werkvak te passeren. De school blijft bereikbaar voor voetgangers en fietsers. De aangrenzende woningen zijn te allen tijde bereikbaar.

Er wordt een omleiding ingesteld door middel van borden. De omleidingsroute en werkvakken kunt u zien op bijgevoegde PDF, die u hieronder kunt downloaden. 

Planning

De werkzaamheden zullen een week in beslag nemen en zullen afhankelijk van de weersinvloeden starten op maandag 4 januari 2021 en op vrijdag 8 januari 2021 gereed zijn.

De aannemer stuurt omwonenden enkele dagen voor de start van de werkzaamheden een briefje met de exacte startdatum en contactgegevens van de aannemer.

Contact

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Seph Krijger, extern projectleider, via s.krijger@NXXS.nl of 06-14 463 633. Wilt u iemand van de gemeente spreken? U kunt contact opnemen met René Karman, via r.karman@goes.nl of 06-10041730.

Wij streven ernaar om de overlast zo veel mogelijk te beperken. Helaas is enige overlast niet te voorkomen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Te downloaden: