HOME  |  In de gemeente  |  Werk in Uitvoering  |  Werkzaamheden Veerweg Wolphaartsdijk

Werkzaamheden Veerweg Wolphaartsdijk

Dit item is verlopen op 06-05-2020.

De Veerweg in Wolphaartsdijk is van donderdag 23 april tot en met 1 mei afgesloten voor verkeer. 

Veersekreek

De afsluiting van de Veerweg is nodig om vakantiepark Veersekreek aan te sluiten op de bestaande riolering. Dura Vermeer Infrastructuur BV voert rioleringswerkzaamheden uit en DNWG neemt kabel- en leidingwerkzaamheden voor haar rekening.

Omleiding

De woningen aan de Veerweg zijn bereikbaar. Verkeersdeelnemers moeten echter wel rekening houden met het volgen van een omleiding. Deze vindt plaats via de Aardebolleweg, Leuterwegje en Wolphaartsdijkseveer. Vanaf de Aardebolleweg zijn de woningen aan de Veerweg tot en met huisnummer 46 bereikbaar. Dat geldt ook voor de inrit van camping ’t Veerse Meer. Alle woningen vanaf Veerweg 71 (oneven nummers) en Veerweg 48 (even nummers) of richting Wolphaartsdijkseveer zijn te bereiken via de omleidingsroute.  

Vragen

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Download dan de Dura Vermeer BouwApp. Deze is te vinden in de Google Play Store of in de App Store voor Apple-gebruikers. Via de Dura Vermeer BouwApp krijgt u alles te weten over de werkzaamheden. U vindt de informatie op de app onder de naam: Realisatie Vakantiepark Veersekreek.