HOME  |  In de gemeente  |  Werk in Uitvoering  |  Werkzaamheden spooronderdoorgang Terwellegang

Werkzaamheden spooronderdoorgang Terwellegang

Dit item is verlopen op 12-05-2020.

Rondom spooronderdoorgang Terwellegang vinden van vrijdag 24 april tot maandag 27 april werkzaamheden plaats.

Geluid

De werkzaamheden starten vrijdagavond om 23.00 uur en eindigen maandagmorgen om 7.00 uur. In die korte periode verdwijnen de spoorovergang Van Hertumweg en de overwegplaten. Ook op de perrons vinden werkzaamheden plaats. Het is mogelijk dat u van al deze handelingen hinder van geluid en/of de bouwverlichting ervaart. Monitoring van het geluid vindt voorafgaand en tijdens de werkzaamheden plaats om overlast zoveel mogelijk te voorkomen.

Geen treinen

Naast de activiteiten bij de spooronderdoorgang vinden er in het weekend ook aan andere overwegen in de gemeente spoorwerkzaamheden plaats. U leest hier waar. De treinen rijden tijdens de werkzaamheden niet. Moet u toch reizen met de trein? Kijk dan voor actuele reisinformatie op www.ns.nl of raadpleeg 9292 voor een reisadvies op maat. Dit is mogelijk door te bellen naar 0900-9292 (90 eurocent per minuut) of een bezoek aan de website www.9292.nl.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Neem dan gerust contact op via www.prorail.nl/contact of bel 0800 – 776 72 45 (gratis). Dat kan doordeweeks tussen 8.00 uur en 18.30 uur en bij noodgevallen of ernstige overlast natuurlijk ook buiten kantoortijden. Spreekt u liever met iemand van de gemeente? Neem dan contact op met Victor de Vries, project- en omgevingsmanager. Hij is te bereiken via het telefoonnummer 0113-249 698 of via het e-mailadres v.de.vries@goes.nl.