HOME  |  In de gemeente  |  Werk in Uitvoering  |  Werkzaamheden Patijnweg

Werkzaamheden Patijnweg

Vanaf begin november worden er werkzaamheden uitgevoerd in de Patijnweg. Het gaat hier om de parallelbaan van de doorgaande route.

In het gedeelte tussen de Bergweg en de Voorstad vernieuwen we de bestrating en voeren we werkzaamheden aan de riolering en de bermen uit. Wij sluiten de straat voor al het doorgaand verkeer af. Ook doorgaand voetverkeer is niet mogelijk. Alle woningen aan de Patijnweg blijven te allen tijde lopend bereikbaar.

Er wordt een omleiding ingesteld, u kunt een PDF van de kaart hieronder downloaden.  

Per werkvak van ongeveer 50 meter lengte zal de straat opgebroken zijn en moet er tijdelijke elders geparkeerd worden. Dit kan op het Stationspark of aan de Bergweg.

Planning

Naar verwachting starten wij 2 november 2020 en zijn we ongeveer twee maanden bezig. Van onze aannemer ontvangt u enkele dagen voor de start van de werkzaamheden een briefje met de startdatum en de verwachte duur van de afsluiting.

De planning is wel afhankelijk van weersomstandigheden en andere onvoorziene omstandigheden.

Contact

Heeft u vragen over de uitvoering van het werk dan kunt u contact opnemen met onze toezichthouder, Niels van der Maas, via telefoonnummer 0612847656.

Wij streven ernaar om de overlast zo veel mogelijk te beperken. Helaas is enige overlast niet te voorkomen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Te downloaden: