HOME  |  In de gemeente  |  Werk in Uitvoering  |  Werkzaamheden overweg Kloetingseweg

Werkzaamheden overweg Kloetingseweg

Dit item is verlopen op 21-10-2019.

In het weekend van 19 en 20 oktober is de overweg Kloetingseweg afgesloten en rijden er geen treinen van en naar Goes.

Aannemer Dura Vermeer werkt dan in opdracht van ProRail aan het spoor. Het verkeer moet omrijden, voetgangers omlopen en treinreizigers kunnen gebruik maken van de pendelbussen.

Vervanging kruiswissel

Vanaf zaterdag 01:00 uur tot maandag 05:00 uur wordt er continu gewerkt aan het spoor. Hierdoor kan er hinder ontstaan bij de direct omwonenden. ProRail heeft de betrokken inwoners per brief geïnformeerd. ProRail gaat in het kader van groot onderhoud de kruiswissel vervangen door een enkele overloopwissel op dezelfde plaats. De gemeente verwacht dat dit geluid- en trillingsoverlast vermindert.

Verdere werkzaamheden

Daarnaast laat ProRail seinen aanpassen en enkele kopsporen nabij de overweg Van Hertumweg verwijderen. Hier gaat het bedrijf volgend jaar geluidschermen plaatsen. Ook op het perron voert ProRail op 19 en 20 oktober werkzaamheden uit.

Verkeersmaatregelen

Omdat de overweg Kloetingseweg is afgesloten, wordt het verkeer omgeleid. Tevens is ter hoogte van de werkzaamheden de rijstrook van het centrum naar Kloetinge afgesloten. Het verkeer wordt om en om over één rijstrook geleid met behulp van verkeersregelaars. Hierdoor kan er lichte vertraging ontstaan op de Patijnweg.

Inzet bussen

Wilt u reizen met de trein? Kijk voor actuele reisinformatie op www.ns.nl. Of raadpleeg 9292 voor een reisadvies op maat, via www.9292.nl of 0900 – 9292 (€0,90 per minuut).

Heeft u vragen over de werkzaamheden?

Kijk op www.prorail.nl/spoorwerk of neem contact op met ProRail Publiekscontacten via (0800) 776 72 45. U kunt ook het contactformulier invullen op www.prorail.nl/contact.