HOME  |  In de gemeente  |  Werk in Uitvoering  |  Vervangen van kabels en leidingen in centrum

Vervangen van kabels en leidingen in centrum

Dit item is verlopen op 20-07-2020.

Vanaf 10 februari tot aan de bouwvak vervangt Nutswerk, in opdracht van DNWG, kabels en leidingen in de Ossenhoofdstraat en de ’s-Heerhendrikskinderenstraat. De straten zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten voor al het verkeer. De omleidingsroute staat ter plaatse aangegeven.

De Ossenhoofdstraat is van 10 februari tot eind maart afgesloten voor het verkeer. Het straat blijft toegankelijk voor voetgangers. Bewoners kunnen hun woning te allen tijde bereiken. Zodra het werk in deze straat af is, gaat de aannemer aan de slag in de ’s-Heerhendrikskinderenstraat en zal deze straat voor het verkeer worden afgesloten. De aannemer deelt het werk in de ’s-Heerhendrikskinderenstraat op in twee fases.

Leidingbreuken maken vervanging nodig

De vervanging van de waterleiding vanaf de Beestenmarkt tot aan de Nieuwstraat is noodzakelijk, omdat er de laatste jaren meerdere leidingbreuken zijn ontstaan. Omdat DNWG toch aan de slag gaat, wordt gelijktijdig het verouderde elektranet vervangen. Na de werkzaamheden in de grond, zullen de straten opnieuw worden bestraat.

Voor vragen kunt u terecht bij de omgevingsmanagers van DNWG: Sarie Steenbergen: 06 - 4444 7114 en Wim de Rijke: 06 - 5460 5913.