HOME  |  In de gemeente  |  Werk in Uitvoering  |  Herinrichting Parallelweg Kloetinge

Herinrichting Parallelweg Kloetinge

“Het vernieuwen van de riolering aan de Parallelweg start op maandag 10 mei. Dat geldt ook voor de herinrichting van deze straat. 

De werkzaamheden vindt verspreidt over twee periodes plaats. Beide fases nemen ongeveer vijf weken in beslag. Het streven is om het werk in de eerste helft van juli af te ronden.

Verkeer en vervoer

De straat is tijdens de werkzaamheden niet bereikbaar voor autoverkeer. De woningen zijn door middel van platen wel bereikbaar voor voetgangers en hulpdiensten. Vervoer blijft per brancard wel mogelijk. Op verzoek van de brandweer ligt er ook een extra slanghaspel op het werk. Hierdoor is er geen sprake van vertraging van de aanvoer van water in eventuele noodgevallen. De werkzaamheden leveren mogelijk enige overlast op. Het streven is om dit zoveel mogelijk te beperken.

Vragen

Neem vragen over de uitvoering van de werkzaamheden contact op met toezichthouder Niels van der Maas. Hij is te bereiken door te bellen naar 06- 12 847 656 of te mailen naar n.vandermaas@buroinfra.nl. Corné Sinke van de Gemeente Goes is ook bereikbaar voor vragen (06-13 835 369 of c.sinke@goes.nl).