HOME  |  In de gemeente  |  Werk in Uitvoering  |  Afsluiting kruispunt Louise de Colignylaan

Afsluiting kruispunt Louise de Colignylaan

Dit item is verlopen op 08-02-2021.

Vanaf 11 januari wordt het kruispunt Louise de Colignylaan/ Ch. De Bourbonweg volledig afgesloten en wordt het verkeer omgeleid via de ’s-heer Elsdorpweg, Oranjeweg en Ringbaan Oost.

Het kruispunt wordt aangepast ter voorkoming van wateroverlast op de rijbaan ten tijde van extreme neerslag. Door het verlagen van het kruispunt kan het water zich verspreiden over de rijbaan waardoor er geen overtollig water blijft staan.

De werkzaamheden bestaan uit het volledig opbreken van het kruispunt en dit volledig verlagen. Om de verkeersremmende functie van het plateau te behouden wordt er een asverspringing aangelegd. De bochten worden versmald en voorzien van gras.

Omleiding

Het kruispunt wordt drie weken volledig afgesloten voor alle verkeer. Het autoverkeer wordt omgeleid via de ’s-Heer Elsdorpweg, Oranjeweg en Ringbaan Oost.

Het fietsverkeer wordt eveneens via de ’s-Heer Elsdorpweg en de Oranjeweg omgeleid. Alle omleidingen worden door middel van borden aangegeven. De kaart van de omleidingen kunt u hieronder als PDF downloaden. 

Planning

De werkzaamheden zullen drie weken in beslag nemen en zullen afhankelijk van de weersinvloeden starten op maandag 11 januari 2021 en op vrijdag 29 januari 2021 gereed zijn.

Omwonenden ontvangen enkele dagen voor de start van de werkzaamheden een briefje met de exacte startdatum en contactgegevens van de aannemer.

Contact

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Seph Krijger, extern projectleider, via s.krijger@NXXS.nl of 06-14 463 633. Wilt u iemand van de gemeente spreken? U kunt contact opnemen met René Karman, via r.karman@goes.nl of 06-10041730.

Wij streven ernaar om de overlast zo veel mogelijk te beperken. Helaas is enige overlast niet te voorkomen. Wij vragen uw begrip hiervoor.