HOME  |  In de gemeente  |  Werk in Uitvoering  |  15 t/m 18 mei weekendwerkzaamheden busstation

15 t/m 18 mei weekendwerkzaamheden busstation

Dit item is verlopen op 19-05-2020.

De spooronderdoorgang is klaar maar we zijn nog druk bezig in de omgeving. Van vrijdagavond 15 mei 20:00 uur t/m maandagochtend 18 mei 5:00 uur voeren we reconstructiewerkzaamheden uit aan de in- en uitrit van het busstation.

Deze werkzaamheden waren in eerste instantie gepland in periode van de schoolvakantie. Vanwege de coronamaatregelen kunnen we de werkzaamheden nu in een rustige periode uitvoeren.

Afsluitingen en omleidingen gedurende de werkzaamheden

Busstation
Tussen vrijdag 15-05 20.00 uur en maandag 18-05 05.00 uur, is het busstation buiten gebruik en wordt er gebruik gemaakt van twee tijdelijke haltes aan Frans den Hollanderlaan, ter hoogte van huisnummers 27 t/m 33. De bussen slaan ter hoogte van de CZ de Van der Spiegelstraat in en rijden dan via de Frans den Hollanderlaan naar de tijdelijke haltes.

Fietsers Lijnbaan
Van vrijdag 20.00 uur tot zaterdag 20.00 uur werken we aan de in- en uitrit van het busstation en wordt het fietsverkeer omgeleid via de M.A. de Ruijterlaan/ Piet Heinstraat. Buiten deze tijden kan er gewoon gebruik worden gemaakt van de Lijnbaan.

Parkeren

De M.H. Trompstraat en het aangelegen parkeerterrein Piet Hein zijn tijdens het weekend, mogelijk met enige hinder, bereikbaar. De parkeervakken aan de Lijnbaan zijn ook met mogelijke enige hinder bereikbaar uitgezonderd zaterdagmiddag. Op zaterdagmiddag tussen 13: 00 – 17:00 uur brengen we asfalt aan op de Lijnbaan. Als u gedurende deze periode van of naar de parkeervakken wilt gaan, verzoeken we u om uw auto te parkeren op het parkeerterrein Piet Hein of ergens anders.

Onvoorziene omstandigheden

Omdat dit weersafhankelijke werkzaamheden zijn, en ook de aannemer als bedrijf direct of indirect getroffen kan worden door het coronavirus, kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld. Mocht dit het geval zijn, laten we het uiteraard weten.

Ongetwijfeld brengt dit alles enige overlast voor de omgeving met zich mee. Excuses hiervoor, we doen ons best om de overlast zoveel als mogelijk te beperken.

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. U kunt de aannemer tijdens kantooruren bereiken via het telefoonnummer 06-50 06 52 67 of stuur een e-mail naar jasper.maaskant@bam.com. Wilt u iemand van de gemeente spreken? Neem dan contact op met Victor de Vries, project- en omgevingsmanager, 0113 – 249 698, 06-12201629 of v.de.vries@goes.nl.
Is er sprake van een calamiteit? U kunt bellen naar aannemer BAM Infra 06 50 06 52 67.