HOME  |  In de gemeente  |  Verbouwen: subsidies en leningen

Verbouwen: subsidies en leningen

Als woningeigenaar kunt u voor het verbouwen van uw woning voor verschillende leningen en subsidies bij de gemeente terecht. Op deze pagina vindt u een overzicht.

Lening duurzaam en langer thuis

Met de lening Duurzaam en Langer Thuis, kunt u een lening afsluiten voor het verbouwen, en daarmee verduurzamen of levensloopbestendig maken van uw woning, óf allebei. Met een energiebesparende of duurzame aanpassing kunt u uw energierekening verlagen én helpt u het milieu een handje. Door een levensloopbestendige aanpassing kunt u langer in uw eigen woning blijven wonen. Lees hier meer over de lening.

Regeling Reductie Energieverbruik

Via de Regeling Reductie Energieverbruik vraagt u eenvoudig een voucher ter waarde van ca. 90 € aan voor een product dat u helpt uw eigen woning duurzamer te maken. De regeling loopt tot 31 maart 2021 of tot wanneer alle 40.0000 vouchers vergeven zijn. Via een paar eenvoudige stappen hier aan te vragen door Zeeuwse woningeigenaren. 

Landelijke subsidie: Investeringssubsidie Duurzame Energie

Met de investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers en warmtepompen. De regeling is voor particulieren en zakelijke gebruikers. Lees hier meer over deze subsidie.

Landelijke Subsidie: Energiebesparing eigen huis voor VvE

Gaat u als Vereniging van Eigenaren (VvE) voor uw gebouw en appartement(en) maatregelen nemen voor energiebesparing? Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis aan. Lees hier meer over deze subsidie.

Vragen over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en financieringsmogelijkheden?

Op het duurzaambouwloket.nl vindt u allerlei informatie over deze onderwerpen in de gemeente Goes. Zo vindt u hier bijvoorbeeld een subsidiecheck, bedrijven in de buurt en lokale initiatieven.