HOME  |  In de gemeente  |  Van Dusseldorpkavel

Van Dusseldorpkavel

Midden in de wijk Goes-Oost, op de locatie van het voormalige Goese Lyceum, ligt de nu nog gedeeltelijk lege Van Dusseldorpkavel. In mei 2017 werd  hiervoor een schetsontwerp gepresenteerd. In dit schetsontwerp stond naast het medisch centrum Goes ook woningen van woningcorporatie RWS en vrije nieuwbouwkavels getekend. Het nieuwe schetsontwerp kunt u onderaan deze pagina downloaden. Nu het bestemmingsplan voor de kavel de planologisch procedure heeft doorlopen gaan de vrije nieuwbouwkavels met ingang van september 2018 in de verkoop.  

Invulling Van Dusseldorpmavo
De nieuwbouw van medisch centrum Goes is inmiddels voltooid en is gelegen naast de vroegere Van Dusseldorpmavo. Meer informatie over bovenstaand plan is verkrijgbaar bij projectleider Erik Kotvis. Hij is bereikbaar via e.kotvis@goes.nl of (0113) 249 868 . 

Vrije kavels
De vrije gemeentekavels gaan half september 2018 in de verkoop. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Pieter Wielhouwer via p.wielhouwer@goes.nl telefoon (0113) 249 951 of Yolanda Pronk via y.pronk@goes.nl telefoon (0113) 249 954


Kavelpaspoorten 
Kavelpaspoorten Van Dusseldorpkavel