HOME  |  In de gemeente  |  Nieuws  |  Werkzaamheden Piet Heinkavel, verplaats uw fiets

Werkzaamheden Piet Heinkavel, verplaats uw fiets (12-05-2020)

Dit item is verlopen op 01-06-2020.
Verplaats uw fiets

Op 1 juni start aannemer Firma Reimerswaal met het bouwrijp maken van de Piet Heinkavel. Er worden werkzaamheden uitgevoerd zodat het terrein straks klaar is om te starten met de bouw. Rond circa 1 juli start de ontwikkelaar met het bouwen van de appartementen. Hier leest u meer over de werkzaamheden.  

Verplaats uw fiets voor 25 mei

Omdat er vanaf 1 juni gewerkt wordt op de Piet Heinkavel, worden de fietsenrekken die hier staan, verplaatst naar het Stationsplein (voorzijde station). Om de rekken op het Stationsplein te plaatsen zijn enkele aanpassingen nodig. De aannemer is op 11 mei gestart met bestratingswerkzaamheden op het Stationsplein. Meer over de werkzaamheden op het Stationsplein leest u hier.

Vanaf 25 mei starten we met het verplaatsen van de fietsenrekken. We verzoeken iedereen om zijn of haar fiets vóór 25 mei uit het fietsenrek op de Piet Heinkavel te halen. De fietsen kunnen geplaatst worden op het Stationsplein en in andere rekken bij het station. Vanwege de huidige situatie kunnen we ons voorstellen dat niet iedereen in de gelegenheid is om zijn of haar fiets te verplaatsen. Daar hebben we begrip voor. Mocht dit het geval zijn, dan verplaatst onze aannemer zelf de fietsen die zijn blijven staan. Dat is natuurlijk onhandig en niet altijd eenvoudig vanwege de sloten, dus voor iedereen die wél in de gelegenheid is: verplaats uw eigen fiets op tijd. Dat scheelt onze aannemer een hele hoop werk.

Bedankt!