HOME  |  In de gemeente  |  Nieuws  |  Werk kruising Buys Ballotstraat/Patijnweg

Werk kruising Buys Ballotstraat/Patijnweg (13-02-2018)

Dit item is verlopen op 04-11-2019.

Op maandag 12 februari starten we met de voorbereidende werkzaamheden voor de reconstructie van het kruispunt Buys Ballotstraat/ Patijnweg. Vanaf vrijdagavond 16 februari sluiten we de spoorwegovergang Buys Ballotstraat af en gaan we écht aan de slag.

Gedurende maximaal 14 weken wordt er hard gewerkt om het kruispunt veiliger te maken én de doorstroming te verbeteren. Zo zorgen we dat Goes  nóg beter bereikbaar wordt.

Overlast voor verkeer

Zoals ieder werk, zal ook deze reconstructie hinder veroorzaken voor het verkeer. Dit is helaas niet geheel te voorkomen, maar we doen ons uiterste best om het verkeer in goede banen te leiden. Het verkeer op de Patijnweg kan langs het werkvak blijven rijden, de Buys Ballotstraat wordt wel afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Met omleidingsborden zorgen we dat de alternatieve routes goed worden aangegeven, natuurlijk blijven de bedrijven in Kloetinge en het tankstation goed bereikbaar.

We monitoren de situatie in heel Goes zorgvuldig: als blijkt dat door de werkzaamheden op andere plekken in of rondom onze stad flinke overlast ontstaat, nemen we daar passende maatregelen voor. We hebben al voorzien op welke knooppunten de drukte zou kunnen toenemen, hier houden we de situatie extra goed in de gaten.

Alle informatie over de reconstructie vindt u op www.goes.nl/buysballot. Voor omwonenden is er iedere dinsdagmiddag een inloopspreekuur van 13.00-14.00 uur in de bouwkeet aan de Wilhelminastraat.

Inwoners met vragen over de werkzaamheden kunnen contact opnemen met omgevingsmanager Leen van Haaften, bereikbaar via 0651327007. Bij calamiteiten buiten kantoortijden kan er gebeld worden naar 085-0296071.