HOME  |  In de gemeente  |  Nieuws  |  Welke Goese ondernemer verdient de Groene Pluim?

Welke Goese ondernemer verdient de Groene Pluim? (27-01-2020)

Bedrijven die goed bezig zijn op het gebied van duurzaamheid en sociaal ondernemen, maken kans op de onderscheiding: de Groene Pluim. Ben of ken jij dé ondernemer in de gemeente Goes die deze pluim verdient?

Bewust ondernemen

Goes wil in 2045 een energieneutrale gemeente zijn. Dit kan de gemeente niet alleen. De gemeente bereikt dit doel samen met de inwoners en ondernemers. In Goes zijn verschillende ondernemers al bewust duurzaam bezig. Zij kunnen andere ondernemers inspireren om hun onderneming te verduurzamen. De Groene Pluim is niet persé voor het grootste of best presterende bedrijf, maar voor de ondernemer die goed en bewust bezig is. Alle B-tjes helpen!

De Groene Pluim

De Groene Pluim is een initiatief van VNO-NCW Brabant/Zeeland en ontstaan om bedrijven die serieus werk maken van duurzaam ondernemen te erkennen, waarderen en stevig te positioneren. Ondernemers die klimaatverandering aanpakken, die zich inzetten voor duurzame consumptie en productie, die zich hard maken voor fatsoenlijk werk en/of die kennis en kunde willen delen, die ondernemers verdienen de Groene Pluim. De Groene Pluim is daardoor ook geen eindstation maar juist een begin.

Meer informatie en/of aanmelden?

Aanmelden of iemand voordragen kan tot 29 februari op www.degroenepluim.nl. Hier vindt u ook meer informatie over de Groene Pluim.