HOME  |  In de gemeente  |  Nieuws  |  Weekendafsluitingen A58 Goes en 's-Gravenpolder

Weekendafsluitingen A58 Goes en 's-Gravenpolder (14-09-2017)

Dit item is verlopen op 22-10-2017.

Nog heel even en dan is het zover! De extra aansluiting op de A58 zal in november in gebruik genomen worden. Maar voor die tijd moet er nog veel gebeuren. Om veilig en vlot de aansluiting af te ronden, worden de op- en afritten van en naar Goes en 's-Gravenpolder in drie weekeinden in september/oktober afgesloten. 

Wanneer precies? 

Vrijdag 28 september 20.00 uur tot maandag 2 oktober 6.00 uur
Bij Goes (knooppunt De Poel) en 's-Gravenpolder is het niet mogelijk om de A58 op of af te rijden, met uitzondering van de afrit Goes uit de richting Bergen op Zoom: deze is wel open. 

Vrijdag 13 oktober 20.00 uur tot maandag 16 oktober 6.00 uur
Vrijdag 20 oktober 20.00 uur tot maandag 23 oktober 6.00 uur

Vanuit Goes is het niet mogelijk om de A58 op te rijden. Vanuit Bergen op Zoom kun je de A58 niet af bij 's-Gravenpolder en Goes. Vanuit Middelburg kan er wel gebruik gemaakt worden van de afritten Goes en 's-Gravenpoder. 

Let op! De voorbereidingswerkzaamheden voor de weekendafsluitingen beginnen al op vrijdag om 19.00 uur, u kunt hier hinder van ondervinden. 

Hoe kan het verkeer toch doorgang vinden?
Tussen Heinkenszand en 's-Gravenpolder rijdt al het verkeer tijdens de afsluitingen over 1 weghelft. Hierdoor is in beide richtingen slechts 1 rijstrook beschikbaar. Daarom geldt een maximumsnelheid van 70km/h. 

Het eerste weekend rijdt het verkeer in beide richtingen over de noordbaan (de baan richting Middelburg) In het tweede en derde weekend rijdt het verkeer over de zuidbaan.

Verkeer vanuit Goes richting Middelburg of Bergen op Zoom
Rijd vanaf de afslag Anthony Fokkerstraat richting Deltaweg (Zierikzee) en dan bij stoplichting linksaf naar 's-Heer Hendrikskinderen via de N664 naar de aansluiting op de A58 bij Heinkenszand (36).

Verkeer naar Goes vanuit de richting Bergen op Zoom of Middelburg
Volg de A58 tot afslag Heinkenszand (36). Rijd via de N664 terug of naar de Anthony Fokkerstraat. 

Omleidingsroutes
Natuurlijk worden de omleidingsroutes langs de weg aangegeven met gele borden. Ook geven we op de invalswegen in Zuid-Holland en Noord-Brabant richting Zeeland tijdig adviesroutes aan om de hinder op de A58 te kunnen vermijden.