HOME  |  In de gemeente  |  Nieuws  |  Vier nieuwe mural-kunstwerken in Goes!

Vier nieuwe mural-kunstwerken in Goes! (20-09-2019)

Dit item is verlopen op 20-10-2019.

In september en oktober worden maar liefst vier gevels in Goes omgetoverd tot kunstwerken.

Van 23 t/m 27 september gaan Karski & Beyond en kunstenaarsduo Bier en Brood aan de slag op twee locaties in de Appelstraat. Kunstenaar Peeta uit Italië gaat in dezelfde week aan de slag in de Bramestraat. Van 7 t/m 18 oktober start het kunstenaarsduo Karski & Beyond samen met een groep jongeren met het ontwerp van de schildering voor de sporthal in de Thorbeckelaan in de Goese Polder.

De indrukwekkende kunstwerken op verschillende gevels in Goes zijn inmiddels een vertrouwd zicht voor bewoners en bezoekers. In 2015 zijn tijdens een tiendaags festival diverse gevels in Goes door internationaal befaamde kunstenaars omgetoverd tot kunstwerken. In latere jaren zijn er nog enkele murals aan toegevoegd.​

Het muralproject is een project van de Culturele Raad van de gemeente Goes in samenwerking met woningcorporatie RWS. Woningcorporatie RWS partner in wonen stelt haar gevels beschikbaar voor het project. Andere partijen die de muurkunstwerken in Goes mede mogelijk maken zijn Mateco en de Koeijer schilders.


Bekijk alle mural-kunstwerken

Via deze link zijn alle mural-kunstwerken te bewonderen.