HOME  |  In de gemeente  |  Nieuws  |  Tijdelijke afsluiting fietspad Westhavendijk

Tijdelijke afsluiting fietspad Westhavendijk (06-09-2019)

Dit item is verlopen op 05-10-2019.

Het fietspad vanaf het Geldeloozepad  tot aan de Ringbaan West – fietspad Westhavendijk - gaat van maandag 23 september 7.00 uur tot en met vrijdag 11 oktober 16.00 uur dicht. Fietsers worden omgeleid via de Troelstralaan en Cornelisweg. De omleiding is ter plaatse met gele borden aangegeven.

Het is nog even doorbijten. Begin november is de fietstunnel aangesloten op het fietspad en kunnen fietsers en voetgangers de Ringbaan West passeren via de fietstunnel. Maar voor die tijd moeten we nog flink aan de slag om de het gebied netjes in te richten, passend bij de nieuwe situatie. Dat kan alleen snel en veilig door het fietspad Westhavendijk tijdelijk af te sluiten. Onze excuses voor het ongemak. We hopen op uw begrip.

Wat gaan we doen?

De aannemer is al een heel eind op weg met de bouw van appartementencomplex met de nieuwe supermarkt aan de Westerschans. We hebben we twee weken nodig om een de laad/loszone voor de supermarkt te maken en het fietspad er weer opnieuw in te leggen. Na deze periode pakken we het gebied ten zuiden van het gebouw aan.

Voor vragen over deze werkzaamheden, kunt u contact opnemen met de ontwikkelaar van het gebied, RWS projecten bv, de heer Rob Sanderse (via info@marsaki.nl of 06- 5188 4381) of  met de heer Jacco Houmes van de gemeente Goes (0113-249600).

Te downloaden: