HOME  |  In de gemeente  |  Nieuws  |  Proefafsluiting Opril Grote Markt

Proefafsluiting Opril Grote Markt (04-12-2020)

Dit item is verlopen op 05-01-2021.

Om hardrijders in het gebied ten noorden van de Grote Markt tegen te gaan, is besloten een proef uit te voeren met een afsluiting van de Opril Grote Markt voor gemotoriseerd verkeer van 7 december 2020 t/m 4 januari 2021. 

Deze periode wordt de straat afgesloten met een hek. De afsluiting geldt niet voor fietsers en voetgangers.

Rijrichting Magdalenastraat
Om de Magdalenastraat bereikbaar te houden, wordt de rijrichting tijdelijk omgedraaid. De Magdalenastraat is tijdens de proef bereikbaar vanaf de Beestenmarkt.

Ervaringen
De bedoeling van de proef is om te ervaren wat de effecten zijn of het rijgedrag en hoe de bereikbaarheid van het gebied wordt ervaren. De resultaten bieden input voor een onderzoek naar het verder verkeersluw maken van de binnenstad. We vragen de omwonenden en ondernemers uit de omgeving om zijn/haar ervaringen met ons te delen. Dit doen we aan de hand van een enquĂȘte. Als u nu al opmerkingen of vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te mailen naar stadskantoor@goes.nl met de vermelding 'proef afsluiting Opril'. U kunt ook contact opnemen met binnenstadsmanager Carolien Eijkelenboom, via (0113) 249 914.